Sällskapsspel Årets Julklapp 2023

Sällskapsspel Årets Julklapp 2023

Inlägget innehåller annonslänkar

Sällskapsspel utsett till Årets julklapp 2023

En gemensam flykt från krig, oro och ekonomiska utmaningar”

Svenska folket söker nu fristad från den krävande vardagen genom ett enkelt, men effektivt medel – sällskapsspel. HUI:s utnämning av sällskapsspelet som Årets julklapp 2023 signalerar en längtan efter gemenskap och underhållning i en tid av utmaningar.

I en värld där digitala distraktioner ofta tar över, återvänder människor till den enkla glädjen av att samlas kring ett bord och spela tillsammans. Sällskapsspel erbjuder en unik möjlighet att skapa minnen och stärka banden mellan generationer och vänner.

För många är detta inte bara en julklapp utan en investering i gemenskap och välmående. HUI:s val understryker vikten av att bryta vardagens tråkiga mönster och skapa tid och utrymme för glädje och skratt.

Så, när krigens skugga kastar sin långa skugga och ekonomin prövar våra nerver, kan sällskapsspelet vara den enkla, men kraftfulla lösningen på vår längtan efter lugn och gemenskap. Årets julklapp är mer än bara ett spel – det är en påminnelse om att i svåra tider är det enkla ofta det mest värdefulla.

Sällskapsspel Årets julklapp 2023
Årets julklapp 2023

Här är våran topp 25 roliga sällskapsspel för julklapp 2023

Upptäck Sällskapsspelens Magiska Värld: De Riktigt Roliga För Vuxna och Barn 2023!”

I en värld där barnens spelutbud tycks vara oändligt, står vuxna ibland inför en utmaning när det gäller att hitta sällskapsspel som verkligen sätter skrattet i rörelse för både dem själva och barnen. Men oroa er inte, vi har tagit på oss uppdraget att gräva djupt in i sällskapsspelens universum för att presentera de mest underhållande alternativen för både vuxna och barn år 2023.

Vuxna har länge känt av en brist på riktigt roliga sällskapsspel som passar deras smak och humor. Men nu är det dags att sluta leta, för vi har samlat de mest hysteriska, spännande och underhållande sällskapsspelen för vuxna. Från strategiska utmaningar till galna partyspel, vår lista kommer att göra varje sammankomst till ett minnesvärt äventyr.

För barnen har vi inte glömt bort att leka med lekfulla och lärorika spel. Vår samling innehåller de senaste och mest populära sällskapsspelen som kommer att hålla barnen engagerade och glada. Från pedagogiska spel som stimulerar kreativitet till actionfyllda äventyr som tar fantasin till nya höjder, våra val kommer att göra speltiden till en verklig höjdpunkt.

Så oavsett om du är mitt i en familjekväll eller planerar en vuxenkväll med vänner, glöm tristessen och låt sällskapsspelen föra roligt och skratt in i varje stund. Välkommen till den fantastiska världen av sällskapsspel, där året 2023 bjuder in till en spännande och rolig resa för alla åldrar!

25 roliga sällskapsspel för vuxna och barn  2023

 1. Helt Hysteriskt

“Helt Hysteriskt” är inte ditt vanliga sällskapsspel. Nej, här gäller det att tänka snabbt, vara kreativ och våga bryta gamla vanor. Ett av de otroligt roliga tvången är att uttrycka dig på finska. Tänk dig själv försöka lista ut hemliga ord medan du kämpar med ett annat språk – hysteriskt, eller hur?

 • 3-6 spelare
 • Från 12 år
 • Speltid ca 40 minuter

» Läs mer och se pris här.

Sällskapsspel Årets julklapp 2023
helt-hysteriskt-sallskapsspel
 1. Med vilda gester 

Spelet där allt är tillåtet – utan att säga ett enda riktigt ord.

Du dribblar utan boll, låtsas skjuta, skriker Yeahhh! MÅL, ropar din lagkamrat. RÄTT! Du låtsas skära upp ett bröd, på med pålägg, tar en tugga. SMÖRGÅS! fel! …BRÖD!! fel! …tiden går… Motspelarna tror att de kan svaret. De börjar pipa med sina pipor för att stressa och försöka sabotera för er,. TUGGA!!! Ropar din lagkamrat. RÄTT! Fort vi hinner en pollett till! En ljuduppgift? Vissla “Små grodorna”. Nu blir det tufft. Har du någonsin lyckats vissla när magen slår kullerbyttor av skratt?!!

Upptäck ett nytt spel som är sanslöst roligt ända in i mål!

 • 2-8 spelare                                                              
 • Från 15 år
 • Speltid ca 30 minuter                                             

» Läs mer och se pris här.

 Sällskapsspel Årets julklapp 2023
Med vilda gester
 1. Absolut Överens

Precis som namnet antyder, här gäller det att vara överens för att vinna. Ni ska svara på självklara frågor och ge likadana svar, enkelt va? Nja, riktigt så enkelt är det faktiskt inte. Ett väldigt roligt spel som levererar gång på gång!

 • 4-8 spelare 
 • Från 15 år
 • Speltid ca 30 minuter

» Läs mer och se

Sällskapsspel Årets julklapp 2023
absolut-overens-sallskapsspel
 1. Ascoola 90-talet Frågespel 

Ascoola 90-talet Frågespel – Nostalgi och Uppskattningsförmåga! 🎉🕹️

Hej 90-talsnostalgiker och spelentusiaster! Idag vill jag introducera er till ett spel som tar er tillbaka till den fantastiska eran av neonfärger, hängselbyxor och ikoniska TV-program – Ascoola 90-talet Frågespel! 🌟

Nostalgi i Varje Kort 📺

Ascoola 90-talet Frågespel är en resa genom det bästa årtiondet, fyllt med frågor om ikoniska TV-program, musik, mode och händelser som definierade 90-talet. Varje kort är som en tidskapsel som tar dig tillbaka till den tid då boybands regerade, och Pokémon var det hetaste ämnet på skolgården.

 •   Ålder: 15+                                               
 • Speltid: 30min
 • Antal spelare: minst 2 st
 • Språk: Svenska
 • Innehåller 318 frågor

» Läs mer och se pris här.

 Sällskapsspel Årets julklapp 2023
Ascoola 90-talet Frågespel

5 helballa 80 -talet frågespel

Helballa 80-talet Frågespel – En Resa Tillbaka Till Glitter och Neon! 🌟🕹️

till  alla retrofantaster och älskare av 80-talet! denna  spel  kommer att ta dig tillbaka till den färgstarka och ikoniska eran av hårdrock, synthmusik och stora frisyrer – Helballa 80-talet Frågespel! 💥

 • Ålder: 15+
 • Speltid: 30min
 • Antal spelare: minst 2 st
 • Språk: Svenska
 • Innehåller 318 frågor

» Läs mer och se pris här.

Sällskapsspel Årets julklapp 2023
Helballa 80-talet Frågespel
 1. Alga Den försvunna diamanten

Detta spel har hängt med länge. Reglerna är lätta att förstå, även för yngre barn.

Jakten på Den Försvunna Diamanten har pågått i nästan 40 år. Den klassiska nostalgitrippen för alla spelproffs inleds i Kairo och Tanger. Här får du och dina motspelare samma mystiska uppdrag: Att finna världens största diamant, Afrikas Stjärna, och återlämna den sägenomspunna stenen till uppdragsgivaren. Genast startar en rafflande skattjakt kors och tvärs över den afrikanska kontinenten!

 • Ålder: 6+
 • Spelkategori: Familjespel
 • Spelare: 2-5

» Läs mer och se pris här.

Sällskapsspel Årets julklapp 2023
Alga Den försvunna diamanten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 1. Alga tjuv och polis

Samla familjen och spela denna klassiker som har roat spelare i över 60 år. Tjuv och Polis är ett legendariskt rollspel, där det gäller att tjäna så mycket pengar som möjligt. Spelar du tjuvens roll, ska du råna välfyllda bank- och postkontor. Leker du polis, ska du plocka in de framgångsrika rånarna och inkassera prispengarna.
Den som tjänar mest på brottsligheten vinner i detta klassiska familjespel som sålts i mer än 60 år!

 • För 2-6 spelare
 • Från 7 år
 • Speltid ca 1 timme

» Läs mer och se pris här.

Sällskapsspel Årets julklapp 2023
Alga Tjuv och Polis
 1. Alga Othello

Storfavoriten bland dagens strategispelare. Alla förstår spelet på en minut, men det tar en livstid att bemästra de taktiska finesserna. Spelidén uppfanns 1971 och bygger på två klassiska brädspel, Reversi och Go. Med 32 brickor var, svarta på ena sidan och vita på den andra, lägger man en bricka i taget intill motståndarfärg. Inlåsta motståndarbrickor omvandlas till dina och vinner gör den som har flest när ingen kan lägga mer. Idag är Othello ett av världens mest sålda strategispel med årliga VM-, EM- och SM-turneringar. Börja träna i tid!.

 • Ålder: 8+
 • Spelkategori: Vuxenspel
 • Spelare: 2

» Läs mer och se pris här.

Sällskapsspel Årets julklapp 2023
Alga Othello

 

 

 

 

 

 

 

9. Bajsspelet  Ett skitroligt spel

            ( jubileums box)

Trevligt sällskapsspel för hela familjen!  Bajsspelet är ett roligt spel för barn och vuxna i alla åldrar.

Alla bajskorvar tävlar mot varandra på en spännande bana där pruttljud och mycket annat gör spelet till en rolig tillställning med många skratt. Kom ihåg: försten till toaletten vinner!

Så välj bajskorv och var med du också i detta skitroliga spel! Nu med två nya bajskorvar – Emojibajs och bebisbajs.

Innehåll: 9 spelpjäser, spelplan, extra stor tärning.

 • Ålder: 3 år+
 • Antal spelare: 2+
 • Speltid: 10 min+
 • Storlek: 350 x 250 x 55 mm

» Läs mer och se pris här.

Sällskapsspel Årets julklapp 2023
Bajsspelet Ett skitroligt spel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 1. Vildkatten super champion 1000

Vildkatten Super Champion är ett snabbt och underhållande spel som tränar syn och reflexer. I detta spel finns hela 1000 olika bilder att hålla koll på, vilket gör det ännu mer utmanande och roligt. Spelet är utformat för att testa din förmåga att snabbt hitta matchande bilder på spelbrädet.

För att spela “Vildkatten Super Champion” förbereder du spelbrädet och blandar bildkorten. Varje spelare tar tre kort och försöker hitta matchande bilder på spelbrädet. Utmaningen är att vara den första som hittar alla sina bilder och samla flest kort för att vinna.

Spelet erbjuder även fem olika utmaningar som styrs av en stor tärning, vilket ger variation och spänning till varje omgång.

 • Antal spelare: 2-6 st
 • Speltid: ca 20 minuter
 • Från 6 år

» Läs mer och se pris här.

Sällskapsspel Årets julklapp 2023
Vildkatten Super Champion 1000

 

 1. Catan duellen

Upptäck Catan Duellen: En Spännande Tvist mellan Två

Inom den fängslande världen av brädspel är Catan Duellen en pärla som fångar upp spänningen och strategin från det populära spelet Catan och omformulerar det för en intensiv tvåspelarupplevelse. Catan Duellen är skapat för att ge spelarna en unik och konkurrensinriktad upplevelse som utmanar deras taktiska och diplomatiske färdigheter.

Spelupplevelsen

Catan Duellen tar grunden från det klassiska Catan-spelet och krymper det till en stridsplan för två. Spelarna beger sig in i en värld av resurser, handel och expansion, där varje beslut kan vara avgörande för spelets utgång. Spelet är utformat för att behålla de element som gjorde Catan så älskat, inklusive byggandet av vägar och bosättningar, handel med resurser och jakten på den längsta vägen och största armén.

Taktik och Strategi

Catan Duellen är ett mentalt utmanande spel som kräver noggrann planering och taktiskt tänkande. Spelarna måste överväga varje drag noga, från vilka resurser de ska samla in till vilka bosättningar de ska bygga. Dessutom kräver spelet att spelarna förutser motståndarens drag och anpassar sin strategi därefter. Det är en kamp av intelligens och list, där den som kan förutse och anpassa sig kommer att vara i överläge.

Diplomati och Handel

Precis som i det ursprungliga Catan är handel en central del av spelet. Catan Duellen uppmuntrar spelarna att förhandla och byta resurser för att bygga sina bosättningar och vägar. Detta skapar en dynamisk där spelarna inte bara kämpar mot varandra utan också interagerar och samarbetar genom handel. Diplomati blir en viktig del av spelet när spelarna försöker skapa fördelaktiga affärer samtidigt som de skyddar sina egna intressen.

Slutord

Catan Duellen är en fantastisk tillägg till Catan-familjen, och det ger en ny dimension till spelets dynamik. Den tvåspelarupplevelsen är intensiv och givande, och spelet ger möjlighet till återkommande spelande genom dess variationsrika spelbräden och strategiska djup. Oavsett om du är en erfaren Catan-spelare eller nybörjare kommer Catan Duellen säkerligen att erbjuda timmar av underhållning och utmaningar för dig och din spelkamrat. Så plocka upp tärningarna, handla smart och se vem som kommer att bli den oöverträffade härskaren över Catan!

. Ålder: 10+ år.- Språk: Svenska
. Speltid: 30-75 min
.Antal Spelare: 2 personer

» Läs mer och se pris här.

Årets julklapp 2023
catan-duellen
 1. Vem Vet Mest?

Du känner säkert igen tv-programmet och nu är det dags att avgöra vem som vet mest i ditt umgänge. Frågorna är väldigt varierande och här gäller det att ha koll på allt från kändisar till sport och geografi.

 • 2-8 spelare 
 • Från 15 år
 • Speltid ca 45 minuter

» Läs mer och se pris här.

Sällskapsspel Årets julklapp 2023
Vem Vet Mest Spel
 1. Nåt Ska Bort

Du får fem val men det är bara fyra stycken som hör ihop. Nåt ska bort! Men det är inte över där.. Du ska dessutom klara följdfrågor och ibland även ställas i duell mot någon annan spelare. Då gäller det att svara blixtsnabbt för att vinna rundan.

 • 3-6 spelare 
 • Från 15 år
 • Speltid ca 50 minuter

» Läs mer och se pris här.

Årets julklapp 2023
Nåt Ska Bort Frågespel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

14.Trivial Pursuit Harry Potter: Ultimate Edition

Harry Potter-fans världen över har äntligen hittat sin ultimata utmaning med Trivial Pursuit Harry Potter: Ultimate Edition. Detta magiska brädspel tar spelarna med på en resa genom den förtrollande världen av Hogwarts och bortom, där deras kunskaper om trollformler, karaktärer och magiska platser sätts på prov. Här är en närmare titt på varför detta spel är ett måste för alla som älskar Harry Potter-universumet.

Förundras över Mångfalden av Frågor

Trivial Pursuit Harry Potter: Ultimate Edition levererar en imponerande mångfald av frågor som täcker alla åtta filmerna och böckerna. Från första mötet med Harry, Ron och Hermione på Hogwarts till den episka slutstriden mot den onde Lord Voldemort, ingen detalj är förbisedd. Spelarna får chansen att testa sina kunskaper om allt från magiska varelser och föremål till karaktärsrelationer och viktiga händelser.

Gryffindor vs Slytherin: Spänning i Varje Drag

En av de mest spännande aspekterna av Trivial Pursuit Harry Potter: Ultimate Edition är tävlingsmomentet. Med möjligheten att spela i olika lag eller individuellt, kan du utmana dina vänner eller familjemedlemmar och se vilket hus som är mest framstående när det gäller Harry Potter-kunskap. Gryffindor, Hufflepuff, Ravenclaw och Slytherin möts i en kamp om överlägsenhet som garanterat håller spänningen på topp från början till slut.

Fördjupa Dig i Harry Potters Magiska Värld

Det är inte bara en tävling; det är en chans att fördjupa sig i den magiska värld som J.K. Rowling har skapat. Trivial Pursuit Harry Potter: Ultimate Edition är inte bara ett spel utan en resa genom alla fantastiska platser som Hogwarts har att erbjuda – från Den Förbjudna Skogen till Gryffindors Gemensamma Rum. Grafiken och designen av spelet fångar perfekt känslan av magi och äventyr som fans älskar.

Ett Måste för Harry Potter-Entusiaster

Oavsett om du är en dedikerad Potterhead eller ny i magins värld, är Trivial Pursuit Harry Potter: Ultimate Edition ett måste. Det ger inte bara underhållning och spänning utan också en möjlighet att fördjupa sig i den fantastiska historien om Harry Potter och hans vänner. Så, samla dina trollspön, brygg en kanna med pumpa juice och ge dig ut på en resa genom en värld av magi och kunskap med detta fantastiska brädspel.

 • Totalt 1800 frågor från de åtta Harry Potter-filmerna
 • För 2 till 4 spelare
 • Rekommenderas från 10 år
 • Spelet är på engelska

» Läs mer och se pris här.

Sällskapsspel Årets julklapp 2023
Trivial Pursuit Harry Potter
 1. Bäst i familjen

Vem är bäst i familjen? I detta roliga spel finns det 95 olika utmaningar som hela familjen kan vara med på.

» Läs mer och se pris här.

 Sällskapsspel Årets julklapp 2023
Bäst i familjen

 

 1. Mastermind spel

Utmana ditt intellekt med Mastermind: Kungen av Kodknäckningsspel!

Är du redo för en intellektuell resa fylld med spänning och utmaningar? Då är det dags att sätta igång Mastermind – det ultimata kodknäckningsspelet som kommer att kittla ditt sinne och få dig att tänka strategiskt som aldrig förr.

Kodknäckning på Högsta Nivå

Mastermind är ingen vanlig brädspelsklassiker. Det är en kamp av intelligens och logik, där varje drag är en ny ledtråd som leder dig närmare den hemliga färgkoden. Din uppgift är att knäcka koden genom att göra skickliga gissningar och tolka motspelarens svar. Det är en logisk dans där varje steg är avgörande.

En Tävling av Tankar

Mastermind är inte bara ett spel; det är en tävling av tankar och strategier. Det kräver inte bara skicklighet att gissa rätt färgsekvens utan också taktik för att förvilla och lura motståndaren. Varje drag är en chans att antingen avslöja eller dölja information, och det är upp till dig att använda ditt intellekt för att hålla din kod hemlig och avslöja motståndarens.

En Tidlös Klassiker

Mastermind har stått tidens prövning och förblir en tidlös klassiker inom brädspelsvärlden. Med sitt enkla koncept och ändå djupa strategiska lager har det lockat spelare i generationer. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren kodknäckare, kommer spelets enkla regler och komplexa möjligheter att hålla dig engagerad och utmanad.

Spännande Social Interaktion

Mastermind är också ett spel som skapar spännande social interaktion. När du gissar och svarar på gissningar, uppstår en dialog av tankar och motstrategier. Spelet kan spelas på en avslappnad nivå eller som en intensiv tävling, vilket gör det till en perfekt aktivitet för både familj och vänner.

Avslutande Tankar

Så om du letar efter en hjärnstimulerande utmaning som kombinerar logik, taktik och spänning, är Mastermind spelet för dig. Sätt dig ner, utmana ditt sinne och se om du har vad som krävs för att bli den ultimata kodknäckaren. Mastermind är inte bara ett spel; det är en resa in i mysteriets värld, där varje gissning tar dig närmare framgång och varje ledtråd är en ny möjlighet att visa upp din kodknäckningsmästarkunskap. Let the mind games begin!

 • För 2-5 spelare
 • Rekommenderas från 8 år
 • Spelregler på svenska, danska, norska och finska medföljer

» Läs mer och se pris här.

Sällskapsspel Årets julklapp 2023
hasbro mastermind

 

 

 

 

 

 

 

 1. Alfapet sällskapsspel

Damma av det gamla exemplaret av SAOL! Alfapet är det klassiska sällskapsspelet från Alga som låter familjekvällen ta sig nya uttryck, bokstavligt talat.

 • För 2-4 spelare
 • En spelomgång kan pågå från 30 minuter upp till flera dagar (det beror lite på hur mycket ni tänker bråka om vilka ord som är godkända)
 • Spelet är på svenska
 • Rekommenderas från 10 år

 

» Läs mer och se pris här.

Sällskapsspel Årets julklapp 2023
alfapet

 

 

 

 

 

 

 

 1. Antikrundan sällskapsspel

Förbered er på en spännande resa genom Sverige med massor av häftiga antikviteter och värdefulla föremål med detta roliga Antikrundan spel! Ett spännande sällskapsspel som går ut på att du och de övriga spelarna ska få er förmögenhet att öka genom att fynda antika föremål att buda på. Super roligt brädspel där ni får svara på antikfrågor, fynda dyrbara prylar och försöka få er förmögenhet att växa!

Spel med lärorika antikfrågor och fakta
. Ålder: 8+ år
. Speltid: 45+ min
. Antal Spelare: 2-6 personer

» Läs mer och se pris här.

Sällskapsspel Årets julklapp 2023
Antikrundan Sällskapspel
 1. kärnan Karibiens guld

Ni befinner er i Karibien för att leta efter den mytomspunna guldskatten som sjönk med skeppet San José år 1708. För att kunna dyka efter skatten måste ni hitta kartbitar och pärlor. Det är en kamp om tiden, för det finns hela tiden en risk att någon annan ska hinna före till skatten. Dessutom finns det pirater som är intresserade av era pengar. Lycka till på denna äventyrliga resa mot skatten!

Från 8 år
2-4 spelare

» Läs mer och se pris här.

 Sällskapsspel Årets julklapp 2023
Kärnan Karibiens Guld
 1. 50 Clues

Escape Room-spelet 50 Clues är en trilogi av spel där det gäller verkligen ha huvudet på skaft. Det gäller att lägga ihop ledtrådar, gåtor och knäcka koder för att komma vidare i spelet. Spelen spelas i ordning och det gäller att ha tillgång till Smartphone eller liknande.

 • 1-5 spelare 
 • Från 16 år
 • Speltid ca 90 minuter

» Läs mer och se pris här.

 Sällskapsspel Årets julklapp 2023
50 clues

 

 1. Ravensburger Labyrinth 3 D

Trollkarlar och häxor springer trappa upp och trappa ner genom labyrinten för att hitta de eftertraktade skatterna. För att ta sig fram genom labyrinten flyttar de stora torn och trollar sig till de högsta höjderna och djupaste dalarna! Den som först hittar alla sina skatter vinner!

 • Innehåll 1 spelplan, 26 torn, 4 spelpjäser, 12 skattkort, 4 runkort, 24 trollerikort
 • Antal splare: 2-4 st
 • Speltid: 20-30 st
 • Ålder: från 7 år

» Läs mer och se pris här.

Sällskapsspel Årets julklapp 2023
Ravensburger Labyrinth 3D

 

 

 

 

 

 

 

 

 1. Uno Junior

UNO Junior är ett färgglatt och underhållande kortspel skapat speciellt för barn. Det är idealiskt för 2-4 spelare och passar för barn från 3 år och uppåt.

Spelet har två olika svårighetsnivåer för att passa olika åldrar och färdighetsnivåer. Nivå 1 är utformat för de yngre barnen och är ett enkelt och lättförståeligt spel. Nivå 2 introducerar Action-kort och ger ett lite mer utmanande spelsätt.

UNO Junior innehåller elva olika djurbilder och är ett fantastiskt sätt för barn att lära sig om färger, bilder och siffror samtidigt som de har kul och utvecklar sina sociala färdigheter genom spel. Ge ditt barn möjlighet att utforska världen av kortspel med UNO Junior!

 • För 2-4 spelare
 • Från 3 år.

» Läs mer och se pris här.

Sällskapsspel Årets julklapp 2023
UNO Junior

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 1. The Gin Game

Känner du någon som påstår sig kan allt om drinkar och gin har du här en perfekt möjlighet att utmana honom eller henne i gin-kunskap! Massor av gin-relaterade frågor där det gäller att svara rätt för att samla på sig ingredienser till egna drinkar!

 • 2-6 spelare 
 • 18+ år
 • Speltid ca 60 minuter

» Läs mer och se pris här.

Sällskapsspel årets julklapp 2023
The Gin Game Sällskapsspel

24.Vuxenpoäng

Vuxenpoäng är ett lätt och roligt sällskapsspel för vuxna där man ska svara på typiska vuxenfrågor för att se hur många gammal man är.. egentligen. Vuxenpoäng är ett perfekt spel att ta under festen eller efter middagen för att se vem i din bekantskapskrets som är mest vuxen på riktigt.

 • 2-8 spelare 
 • Från 15 år
 • Speltid ca 30 minuter

» Läs mer och se pris här.

Sällskapsspel Årets julklapp 2023
Vuxenpoäng Sällskapsspel

25. Sällskapsspel – Galenpanna 

Ett heltokigt familjespel som garanterar många skratt!

 

Det började som en helt vanlig kväll – men nu är du Barack Obama i en baja-maja, och ingen i rummet vill berätta för dig vad du heter eller var du befinner dig. Möjligheterna är många i Galenpanna, där förvirring, skratt och löjliga situation är en naturlig del av spelet!

 • Ålder: Från 9 år eller från 15 år (två nivåer).
 • Enkla spelregler – lätt att komma igång.
 • Speltid: ca 30 min.
 • Antal spelare: 2-5 spelare.
 • Spelregler på svenska.

» Läs mer och se pris här.

Sällskapsspel Årets julklapp 2023
Sällskapsspel – Galenpanna

Oändliga Möjligheter av Sällskapsspel hos Våra Partners!

Är du i jakten på det perfekta sällskapsspelet Årets julklapp 2023 men har ännu inte hittat något som riktigt fångar din uppmärksamhet? Oroa dig inte! Vår samling av partners har ett överflöd av fantastiska spel som kommer att kittla ditt spelnervsystem och ge dig timmar av oförglömlig underhållning. Bläddra bland deras hemsidor och låt dig förtrollas av det breda utbudet av sällskapsspel som väntar på att utforskas.

 

Bluebox.sePartyhallen.se

Skapa Traditioner och Starka Band 🎉

Julen handlar om gemenskap och kärlek, och sällskapsspel är det perfekta verktyget för att skapa dessa ögonblick. Bygg traditioner som kommer att hålla i generationer och skapa starka band mellan familjemedlemmar. Oavsett om ni samlas runt bordet varje jul eller har en spelkväll varje vecka, kommer sällskapsspel att bli en oumbärlig del av era gemensamma stunder.

Så släpp elektroniken för en stund och omfamna den gamla konsten av sällskapsspel! Årets julklapp är inte bara ett spel; det är en portal till glädje, skratt och oförglömliga stunder med nära och kära. Låt årets jul bli den mest spelglada någonsin! 🎉🎲

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *